Menu

Wie zijn wij

Van alle wielersporten spreekt BMX ongetwijfeld het meeste tot de verbeelding. Het is de spannendste, meest bloedstollende en met voorsprong meest spectaculaire wielersport die men zich kan inbeelden. En dan te bedenken dat het allemaal begon met enkele tieners die net als hun motorcrossidolen halsbrekende toeren wilden uithalen …

Finalrounds BMX ademt BMX uit. Men leert er alles over BMX fietsen, maar ook over de discipline van het BMX racen. Uiteraard wordt ook aandacht besteed aan de BMX freestyle, zowel op straat als in het park. Veiligheid gaat boven alles dus wordt ook stilgestaan bij BMX helmen en andere uitrusting.

De BMX sport is nog jong. Met een geschiedenis van slechts 40 jaar kan deze fantastische wielersport niet genoeg gepromoot worden. BMX’en is ook een familiale aangelegenheid, want het hele gezin gaat vaak hun jonge kampioen aanmoedigen. Omdat er in Nederland en België geen of weinig BMX pagina’s op het internet terug te vinden zijn, is dit een noodzakelijk initiatief. Hoewel BMX racen ondertussen een Olympische Sport is, ligt er op het gebied van sponsoring nog een groot onontgonnen terrein open.

De ontwikkelaars van deze website zijn gepassioneerd door alles wat met de BMX te maken heeft. De ambitie is om kinderen, jong volwassenen en ouders te informeren over de BMX sport. Alles wat men wil weten over de BMX vindt men op Finalroundsbmx2011.nl. Voor het overige wensen we je uiteraard veel plezier met je BMX, waar dat ook mag zijn, in competitieverband of gewoon met je vrienden op straat of in het BMX park.